خورش کاري نخود
نوشته شده توسط : atefeh

خورش کاري نخود

( فسنجان )

 

مواد لازم خورش کاري نخود


پياز 1 عدد

– سيب زميني 1 عدد

– سير خرد شده 1 عدد

– زنجبيل 1 تکه کوچک

– نخود 1 فنجان

– بادمجان 1 عدد

– کدو 1 عدد

– هويج 1 عدد

– کرفس 2 شاخه

– پاپريکا 2/1 قاشق چايخوري

– زعفران 4/1 قاشق چايخوري

– پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري

– چوب دارچين 1 قاشق چايخوري

– پودر ميخک 2/1 قاشق چايخوري

– پودر زيره 2/1 و1 قاشق چايخوري

– برگ بو 1 عدد

– رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

– برگ کاري 1 عدد

– پودر رازيانه 1 قاشق چايخوري

 طرز تهيه خورش کاري نخود


1- ابتدا پياز ، سيب زميني ، بادمجان ، کدو ، هويج و کرفس را بصورت نگيني خرد مي کنيم .
2- روغن را در يک ماهيتابه ريخته و پياز و حبه سير را له کرده و با پياز مخلوط مي کنيم .
3- پودر زيره و پاپريکا ، فلفل سياه را در ماهيتابه کوچک بدون روغن مي ريزيم ( ادويه جات را بعد از تفت دادن داخل ماهيتابه روغن مي ريزيم )
4- نخود را آب پز مي کنيم و بعد در روغن سرخ مي کنيم .
5- بادمجان را به مواد اضافه مي کنيم .
6- کدو و هويج را داخل ماهيتابه مي ريزيم .
7- چوب دارچين و برگ کاري را در ماهيتابه مي ريزيم .
8- کرفس را در آخر در ماهيتابه اضافه مي کنيم .
9- سيب زميني را بصورت دلخواه در ماهيتابه مي ريزيم ( هم مي توانيم استفاده کنيم و يا اصلا استفاده نمي کنيم)
10- رب گوجه را به ماهيتابه اضافه مي کنيم و بعد زعفران را به آن افزوده و بعد آب اضافه کرده و به مدت 15 دقيقه مي گذاريم پخته شود .
11- زنجبيل را در داخل ماهيتابه انداخته تا بوي خوبي گرفته باشد .

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي

 





:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: